Értékeink

Tevékenységét alapját elveink és célunk adja: hogy gazdagabbá tegyük a termelők és a fogyasztók életét, és gondoskodjunk arról, hogy az elkövetkező generációk is élvezhessék a fejlődés előnyeit.


Vásárlók egy élelmiszerboltban, különböző almák mellett

Gazdagabbá tenni az életet

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy jobbá tegyük a termőföldet, és az azzal kapcsolatba kerülő emberek életét. Vezetőként olyan célt tűztünk ki magunk elé, amely a társadalom számára is hasznos, és nem csupán közvetlen érdekeinket tartja szem előtt.

Gazda óriási búzamezőn

Kitűnni a tömegből

Vezetők vagyunk, és bátran merünk cselekedni. Iparági vezetőként tekintünk magunkra, amely bátran lép előre a mezőgazdaság előmozdítása érdekében.

Repcemagok vizsgálata közben jegyzetelő gazda

Kíváncsiság mindenekelőtt

Fáradhatatlanul újítunk. Azon dolgozunk, hogy felgyorsítsuk az innovációt, és megoldásaink révén bőséges, minőségi ételeket lehessen előállítani – ma és holnap egyaránt.

Kutatók és gazdák egy üvegházban

Közös építkezés

A növekedés alapja a közös munka. Lételemünk a sokféleség és az együttműködés. Olyan vállalatot építünk, amely az élelmiszer-ellátási rendszer minden szintjén jelen van, és közös értékeket teremt.

Gazda kockás ruhában és sapkában, egy ültetvény közepén

Integritás

Mindig azt tesszük, ami helyes. Piacvezető vállalatként magas etikai normákat állítunk magunk elő, valamint biztonságos és átlátható módon folytatjuk üzleti tevékenységünket.

Gazda egy traktor fülkéjében, elektronikus kijelzőkkel

 „Nem tudok mindent egyedül csinálni, ezért megpróbálom valóban jó emberekkel körülvenni magam, mivel számomra ez a vállalkozás fejlődésének kulcsa. Úgy érzem, hogy a helyi képviselőre mindig számíthatok.” 

– Gazda

Terményt vizsgáló tudós

„A növényvédelemmel kapcsolatos kutatások lényege, hogy innovatív, új termékeket fedezzünk fel. Vegyük például a spinozad nevű új, természetes eredetű terméket, és annak új generációs félszintetikus származékát, a spinetoramot. Ezek a termékek rendkívül kedvező környezeti profil mellett magas rovarirtási hatékonyságot nyújtanak, ami a mai napig egyedülálló a mezőgazdaságban.” 

– kutató, Corteva Agriscience™, a DowDuPont™ mezőgazdasági részlege

Üvegházban gyümölcsterméseket vizsgáló gazda

„A technológia komoly szerepet játszott abban, hogy megnövelhettük termelőképességünket… az utóbbi öt év során jócskán megugrott a terményeink hozama, és úgy vélem, elsődlegesen ennek köszönhetjük, hogy továbbra is képesek leszünk növekedni és terjeszkedni, és hogy az üzlet virágzik.”

– Gazda

Kukoricasorok a mezőn

KÖVETKEZŐ
A Corteva Agriscience a termelőket és a fogyasztókat egyaránt támogatja. Célunk, hogy új életet leheljünk a mezőgazdasági ökoszisztémába, oly módon, hogy a termelők, a partnerek, a fogyasztók és a bolygó egyaránt virágozni tudjon.