Bemutatkozás

Partnereinkkel azon dolgozunk a globális értéklánc mentén, hogy hatékonyabbá tegyük az élelmiszer-ellátási rendszert.


Kaliforniai paprikákat vizsgáló gazda egy hidroponikus rendszerű farmon lévő üvegházban

A Corteva Agriscience™, a DowDuPont™ mezőgazdasági részlege, az egyetlen olyan jelentős mezőgazdaság-tudományos vállalat, amely kizárólag a mezőgazdasággal foglalkozik. A DuPont Pioneer, a DuPont Crop Protection és a Dow AgroSciences kiemelkedő erősségeit egyesítve összefogtuk a mezőgazdaság területén tevékenykedő legfényesebb elmék tudását, amelyet a tudományos kutatás terén szerzett több mint két évszázados tapasztalatokkal ötvözve igyekszünk gazdagabbá tegyük a termelők és a fogyasztók életét.

Egy gazda halad át egy derékmagasságig érő terményekkel teli mezőn

A gazdák sikerének bajnoka

A gazdák elsőként szembesülnek az állandóan változó üzleti környezet által támasztott kihívásokkal, és közben kénytelenek folyamatosan magasabb hozamra, ellenállóképességre és kívánatos termékekre törekedni. Olyan vetőmagokra és növényvédelmi termékekre van szükségük, amelyek választ adnak a kihívásokra – nem csupán az adott országban vagy régióban, de akár egy konkrét termőterületen felmerülő problémákra is. Együtt járjuk velük a mezőket: meghallgatjuk őket, és együtt kitaláljuk azt az innovatív megoldást, amely lehetővé teszi sikerüket. 

Elsődleges számunkra a gazdák sikere – mert ha a termelők gyarapodnak, a világunk is gyarapszik.

Üvegház naplementében

Új megközelítés az innovációval kapcsolatban

Az ötletek soha nem maradnak egy adott iparág, szektor vagy technológia határain belül. Ezért követjük az innovációban a nyitottság filozófiáját, és merítünk inspirációt a legkülönfélébb elképzelésekből, ötletekből és megoldásokból. Világszínvonalú kutatási és fejlesztési lehetőségeink révén az ötleteket úttörő és fenntartható mezőgazdasági megoldásokra váltjuk. 

Kutatás és fejlesztés: a felfedezés és az értékesítés folyamata

A molekulák vagy jellemző jegyek felfedezésétől a piacra történő bevezetésig tartó út igen hosszú. A termékbevezetés csupán azt jelenti, hogy megtettük a táv felét. A termék bevezetését követően, a Corteva Agriscience™ kutatással és fejlesztéssel foglalkozó részlege tovább vizsgálja a különböző megoldásokat és a többi fejlesztéssel lehetséges kombinációkat, hogy ki tudjuk elégíteni a gazdák folyamatosan változó igényeit.

Glass jars containing crop samples in a laboratory

"Az innováció követelmény, nem választás." 

Jim Collins

a Corteva Agriscience™, a DowDuPont™ mezőgazdasági részlegének vezérigazgatója

Napos farmon álló gazda, derékig érő zöld növényzetben

KÖVETKEZŐ
Összetett problémák megoldása a mezőgazdasági termelékenység növelése érdekében.