Farmer in field facing horizon

Folyamatos fejlődés

A Világon létrehozott tudásbázisunk és kutatási kapacitásaink célja a mezőgazdaság fejlődésének elősegítése.

Fókuszban a mezőgazdaság

A Corteva Agriscience™ egy jelentős vállalat, amely teljesen elkötelezett a mezőgazdaság iránt. Olyan pilléreken nyugszik, amelyek biztosítják az üzletág stabilitását. A Pioneer vetőmag nemesítés és a DuPont, a Dow növényvédelmi erősségeinek ötvözésével a mezőgazdaság kiváló kutató-fejlesztőit és két évszázadnyi tudományos eredményét és szaktudását hasznosítjuk.

 

 

Célunk,

hogy javítsuk a termelők és fogyasztók életminőségét,

fenntartva ezt a folyamatot az eljövendő generációk számára.

Vállalati értékeink

Az a meggyőződés és cél vezérel minket, hogy emeljük a termelők és fogyasztók életminőségét, fenntartva ezt a folyamatot az eljövendő generációk számára is.

Életminőség javítása

Elköteleztük magunkat az élet jobbá tétele iránt és olyan célokat követünk, amelyek a társadalom érdekeit szolgálják.

Járjunk az élen

Minden amit teszünk, egy összetett probléma megoldására irányul – a mezőgazdasági termelékenység javítására. Integrált megközelítésünkkel igyekszünk ezen kihívásokra megfelelően válaszolni és kiállunk a mezőgazdaság fejlődésének és növekedésének biztosításáért.

Keresd az újat

Töretlenül fejlesztünk annak érdekében, hogy javítsuk az életminőséget, hogy megfelelő minőségű és mennyiségű élelmiszer legyen a jövőben is.

Építsünk együtt

Közös munkában együtt fejlődünk, ezáltal együtt növekedünk. Támogatjuk a sokféleséget és az együttműködést annak érdekében, hogy a mai kor kihívásaira megfelelően reagáljunk.

Cselekedj helyesen

Helyesen cselekszünk, magas etikai normákat tartunk fenn és biztonságos, átlátható üzleti tevékenységet folytatunk.

 

 

 

Rólunk mondják

„Úgy érzem, hogy a helyi értékesítési munkatárs a csapatom tagja.”

Young man drives tractor

„Nem tudok mindent saját magam elvégezni, ezért igyekszem nagyon jó emberekkel körülvenni magam, hogy fejlődjön a vállalkozás.“

– gazdálkodó

„A növényvédelem az innovatív új termékekről szól.“

Female scientist checking plant

„Vegyük például az új természetes terméket, a spinozadot és a következő generációs félszintetikus származékát, a spinetoramot. Ezeknek a termékeknek a nagyon kedvező környezeti profilja, a rovarok elleni hatékonysággal kombinálva ma egyedülálló a mezőgazdaságban.“

– a Corteva Agriscience, kutatója

„A technológia kiemelkedő szerepet játszott abban, hogy bővülni tudtnuk."

Male farmer checking tomato plant

Az elmúlt öt évben jelentős előrelépést értünk el minden területen, és úgy gondolom, hogy továbbra is ez lesz a jövőbeli bővülés és növekedés legfontosabb mozgatórugója”

– gazdálkodó