Farmer in field facing horizon

Elkötelezettség a növekvő fejlődés iránt

Globális jelenlétünket, megalapozott tudásunkat és sokféle erőforrásunkat gazdaságok felvirágoztatása és világunk előremozdítása érdekében vetjük be.

A mezőgazdaság iránti elkötelezettségünk

A DowDuPont ™ mezőgazdasági divíziója, a Corteva Agriscience™ az egyetlen jelentős agrártudományi vállalat, amely teljesen elkötelezett a mezőgazdaság iránt. A DuPont Pioneer, a DuPont Crop Protection és a Dow AgroSciences erősségeinek ötvözésével a mezőgazdaság legkiválóbb elméit és két évszázadnyi tudományos eredményeiből származó szaktudást hasznosítottuk. 

Célunk

Hogy gazdagítsuk a termelők és a fogyasztók életét, biztosítva az eljövendő generációk fejlődését.

Vállalati értékeink

Az a meggyőződés és cél vezérelminket, hogy gazdagítsuk mind a termelők, mind a fogyasztók életét, biztosítva az eljövendő generációk fejlődését.

Életminőség javítása

Elköteleztük magunkat az élet és a föld jobbá tétele iránt. Vezetőként olyan célt követünk, amely meghaladja közvetlen érdekeinket és a társadalmat szolgálja.

Járjunk az élen

Olyan vezetők vagyunk, akik bátran cselekszenek. Sajátunkként fogadjuk el azokat a kihívásokat, amelyekkel az iparágunk szembesül és kiállunk a mezőgazdaság fejlődésének és növekedésének biztosításáért.

Keresd az újat

Megállíthatatlanul fejlesztünk. Felgyorsítjuk az innováció ütemét olyan megoldások megteremtése érdekében, amelyek bőséges mennyiségű, minőségi ételt szolgáltatnak a ma embere és a jövő számára.

Építsünk együtt

Közös munkánk által növekedünk. Támogatjuk a sokféleséget és az együttműködést annak érdekében, hogy egy olyan vállalatot építsünk fel, amely felöleli a teljes élelmiszer-rendszert és közös értéket teremt.

Cselekedj helyesen

Mindig helyesen cselekszünk, magas etikai normákat tartunk fenn és biztonságos, átlátható üzleti tevékenységet folytatunk.

Amit az emberek mondanak

„Úgy érzem, hogy a helyi értékesítési munkatárs a csapatom tagja.”

Young man drives tractor

„Nem tudok mindent saját magam elvégezni, ezért igyekszem nagyon jó emberekkel körülvenni magam, hogy fejlődjön a vállalkozás.“

– gazdálkodó

„A növényvédelem az innovatív új termékekről szól.“

Female scientist checking plant

„Vegyük például az új természetes terméket, a spinozadot és a következő generációs félszintetikus származékát, a spinetoramot. Ezeknek a termékeknek a nagyon kedvező környezeti profilja, a rovarok elleni hatékonysággal kombinálva ma egyedülálló a mezőgazdaságban.“

– a Corteva Agriscience, a DowDuPont mezõgazdasági divíziójának kutatója

„A technológia kiemelkedő szerepet játszott abban, hogy bővülni tudtnuk."

Male farmer checking tomato plant

Az elmúlt öt évben jelentős előrelépést értünk el minden területen, és úgy gondolom, hogy továbbra is ez lesz a jövőbeli bővülés és növekedés legfontosabb mozgatórugója”

– gazdálkodó