Crop field sunrise on horizon

A Corteva Agriscience™

Kiemelkedő újítások a mezőgazdaság területén.

Előzmények

A Dow és a DuPont egyesülésével a Corteva Agriscience™ ötvözi a nagymúltú előd vállalatok egymást kiegészítő portfólióját. Erőforrásainak, lehetőségeinek kombinációja lehetővé teszi, hogy kiváló megoldásokat nyújthassunk partnereink számára, ezáltal emelve a gazdálkodás hatékonyságát a Világ bármely táján.

Sunlight behind hand holding plant

Innovatív portfólió

A Corteva Agriscience™ megalakulásával olyan kiváló megoldások állnak a gazdálkodó partnereink rendelkezésére, amelyek fenntartható módon igazodnak a Világ változó és növekvő igényeihez a mezőgazdaságban. 

Smartphone taking photo of plants

Alapok

A Corteva Agriscience™ jelentős szakembergárdával, technológiával, innovációval és kutatás - fejlesztési kapacitásokkal rendelkezik.

Men analyze plants with tablet

Vetőmagok, növényvédő szerek és termésnövelő anyagok

Továbbra is nagy hangsúlyt fektetünk a már elismert prémium kategóriás mezőgazdasági márkánk – Pioneer vetőmagok – további nemesítésére, valamint új növényvédelmi termékek fejlesztésére, például Arylex™.

Aerial shot of river

A fenntartható fejlődés érdekében

A Corteva Agriscience ™ a tudomány és az innováció segítségével biztonságos megoldásokat fejleszt a termelők és a fogyasztók számára, mellyel hozzájárul a világméretű kihívások leküzdéséhez.

A Dow és a DuPont egymást kiegészítő innovatív portfólióinak és terveinek találkozása