Közösség iránti elkötelezettség és oktatás a közös

Representative in field with farmers

Az emberek és a vidék segítése melletti elkötelezettség

Az Agriscience ágazat vezető vállalataként céljaink túlmutatnak a közvetlen érdekeinken és a közösség érdekeit helyezik előtérbe.

Befektetés a helyi közösségekbe

Tudjon meg többet a hagyományokról, amelyeket a jogelődeink a helyi közösségekbe fektetett munkával alapoztak meg, és amelyekre a Corteva™ büszkén tekint vissza.

Alultápláltság elleni küzdelem Afrikában

A szegénység, a szárazság és a klímaváltozás hatással vannak a mezőgazdaság termelékenységére, ami szükségessé teszi a technológiai fejlődést és az innovációt a gazdálkodók részéről.


A DuPont Pioneer partnerségre lépett az Africa Harvest Biotech Foundation International alapítvánnyal, hogy táplálóbb ciroknövényt fejlesszenek ki az Afrikában, vidéken élő 300 millió ember ellátására, akiknek a cirok mindennapi táplálékuk.

A cirok projekt keretein belül a Pioneer Hi-Bred központjában, Iowában megismertették az afrikai tudósokat az alkalmazott technológiával és a szabályozási követelményekkel.

Életminőség javítása a mexikói közösségben

  • A Grupo Renacimiento La Higuera I.A.P., egy helyi főiskolásokból álló csoport a DuPont vállalattal közösen azon fáradozik, hogy javuljon a Mexikóvárostól északra, La Higuera faluban élő emberek életminősége. A közösségnek olyan kihívásokkal kell szembenéznie, mint a családi integráció és az oktatás hiánya, a túlnépesedés és a szennyezett közterületek.
  • Az együttműködés keretén belül a DuPont olyan találkozókat szervez, ahol a családról, a közösségi értékekről, a zöldségtermesztésről és a környezetről van szó. La Higuera-ban fejlesztik a zöldterületeket és a környezeti és közösségtudatosságot.
  • Az eddig elért eredmények:
  • 6500-an vettek részt a találkozókon
  • A diákok 30 százalékkal kevesebbet hiányoznak az oktatásból
  • 40 tonna újrahasznosított anyagot gyűjtöttek össze

Közösségi segítségnyújtás az alkalmazottak irányításával

2016-ban a Dow AgroSciences alkalmazottai hozzávetőlegesen 8600 órán át végeztek önkéntes munkát az élelmiszerbiztonság, a STEM oktatásának és a közösség sikerének előmozdítása érdekében. Ezenkívül a Dow AgroSciences 2,8 millió USD-t adományozott 90 jótékonysági szervezetnek és 110 programnak a világ különböző részein.

Egészséges gyermekek felnevelése Pakisztánban

A becslések szerint Pakisztánban több mint 500 000 gyermek nem fogja megélni az ötödik életévét olyan betegségek miatt, amelyek megelőzhetőek lennének. Ennek a trendnek a visszafordítására a Naya Jeevan, nonprofit szervezet egészségügyi szervekkel működik együtt, hogy átfogó egészségügyi terveket és elérhető áron biztosítást kínáljanak a társadalom alacsony jövedelmű rétegeinek.

A csoportjaink egy olyan kísérleti programot finanszíroztak, amely 350 alacsony jövedelmű családban élő diáknak segít, akik különben nem részesülhetnének egészségügyi ellátásban. A program magában foglalja az egészségügyi ellátást, a vizsgálatokat és a tudatosság növelésére irányuló megbeszéléseket egy éven át.

 

 

 

Corteva workers assembling packages

De nem csak ilyen távoli tájakon igyekszünk segíteni.

Alkalmazottaink minden olyan területen végeznek a saját közösségüket segítő önkéntes munkát, ahol a vállalatunk jelen van.

Hogyan segíthetünk?