Sajtó Közlemény •  2024. 04. 02.

A Corteva bemutatja a Corteva Catalystot

Something went wrong. Please try again later...

Az új befektetési- és partnerségi platform felgyorsítja a következő generációs agrár-technológiai innovációt

INDIANAPOLIS - A Corteva, Inc. (NYSE: CTVA) bejelentette a Corteva Catalyst elindítását, egy új befektetési- és partnerségi platformot, amely a vállalat kutatás-fejlesztési prioritásait előmozdító és értékteremtő mezőgazdasági innovációk elérésére és piacra vitelére összpontosít. A Corteva Catalyst vállalkozókkal és innovátorokkal fog együttműködni, hogy felgyorsítsa a korai fázisban lévő, korszakalkotó technológiák fejlesztését, amelyek lehetővé teszik a gazdálkodók számára, hogy fenntartható módon több élelmiszert és takarmányt termeljenek.

"A Cortevánál hosszú hagyománya van annak, hogy a globális tudományos közösséggel együttműködve foglalkozik a gazdák előtt álló kritikus kihívásokkal világszerte az innováció előmozdításával" - mondta Sam Eathington, a Corteva ügyvezető alelnöke, technológiai és digitalizációért felelős igazgatója. "A Corteva Catalyst révén erre a hagyományra fogunk építeni azáltal, hogy jelentős szakértelmünket és erőforrásainkat a startupok és egyetemek agilitásával párosítjuk, hogy új megoldásokat kínáljunk a gazdáknak világszerte. Ez a kezdeményezés szélesíti kínálatunkat és felgyorsítja a növekedést."

A Corteva Catalyst a Corteva szakértelmét, elismert kutatás-fejlesztési kapacitásait, globális jelenlétét és piacra lépési infrastruktúráját kihasználva egyedülálló helyzetben van ahhoz, hogy támogassa az úttörő technológia fejlesztését és forgalmazását, és közvetlenül a gazdák kezébe juttassa azt.

A Corteva Catalyst kezdetben a vállalat kutatás-fejlesztési prioritásaihoz igazodó négy stratégiai területen - génszerkesztés, biológiai és természetes termékek, technológiai platformok és döntéstudomány - kínálkozó lehetőségek feltárására fog összpontosítani.

Corteva Agriscience