Sajtó Közlemény •  2024. 01. 30.

A Corteva is részt vesz a Stresszkezelés a mezőgazdaságban című konferencián

Something went wrong. Please try again later...
Magro_hu_konf.JPG

A Magro.hu és a Debreceni Egyetem „Stresszkezelés a mezőgazdaságban, NÖVÉNY-ÁLLAT-GAZDA Konferencia és Kiállítás” címen konferenciát szervez a növényeket és állatokat érő negatív hatások enyhítéséről és kiküszöböléséről. A konferencia 2024. február 15-én lesz Debrecenben, a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karán. A hazai agrárium jeles képviselői, köztük vállalatunk, a Corteva Agriscience, 3 szekcióban (Növényes, Állatos, Gazda szekciókban) gyakorlatias előadások keretében mutatják be azokat a legmodernebb technológiákat, amikkel a növényeket és állatállományokat ért stresszek kezelhetők.  

 

A Magro.hu és a Debreceni Egyetem ismét megrendezi mezőgazdasági konferenciáját egy olyan témában, ami nagyon aktuális és fontos a növénytermesztőknek és az állattartóknak egyaránt.

A Stresszkezelés a mezőgazdaságban, NÖVÉNY-ÁLLAT-GAZDA Konferencia és Kiállítás 2024. február 15-én lesz Debrecenben, a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karán

Az elmúlt 2 év sok gazdálkodónak lett veszteséges vagy alig nyereséges, jobbára külső körülmények, stresszek miatt. Jó hír, hogy ezeknek a negatív hatásait lehet tompítani vagy akár teljesen kiküszöbölni.

Kis és nagy cégek neves előadói, köztük a Corteva, és szakmai kiállítók várják a lehetőséget, hogy átadják a résztvevőknek a legfontosabb és legfrissebb, gyakorlatban alkalmazható szakmai tudást.

Vállalatunk képviseletében Bálint András  (Kereskedelmi vezető – Biológiai üzletág területen) ad elő, előadásának címe: BlueN®, mint a szántóföldi növények új nitrogénforrása.

Szeretettel várunk minden Gazdát, vegyenek részt ezen a rendkívüli szakmai napon, hallgassanak meg minket és a többi kiváló előadót. Részletes programért kattintsanak a konferencia weboldalára: https://www.magro.hu/konferencia/

hallgassák meg őket és az iparág kiválóságait, és ugye a képzés, kapcsolatépítés, beszélgetés lehetősége, nyeremények gazdára találhatnak köztük.

Az eseményen annyi nélkülözhetetlen információhoz juthatnak a résztvevők, amennyit egyébként csak több szakkönyv elolvasásával, vagy több hetes továbbképzéseken lehetne megszerezni. Mindezt egyetlen intenzív szakmai nap alatt, ahol 3 szekcióban 35 szakmai előadást hallhatnak a résztvevők. A kincset érő szakmai tudás mellett ez a nap remek alkalom a beszélgetésre, kapcsolatépítésre, és a nap végén értékes ajándékokat sorsolnak ki.

A rendezvény a NAK által akkreditált, szaktanácsadók 4-2-2 pontot kapnak a rendezvényen és a szekciókban való részvételért.

Sokan elbizonytalanodtak az elmúlt években azok közül, akik a magyar mezőgazdaságban dolgoznak. Volt itt „történelmi” aszály után katasztrofális termés, tervezhetetlen áringadozás, takarmányproblémák, háború miatti kínálati nyomás, pocokinvázió és még sok minden más is, ami ronthatta a hatékonyságot. Ezekben a vészterhes időkben igazi kihívás talpon maradni, pláne eredményesen gazdálkodni. Nyilvánvaló, hogy változtatni kell, de nem mindegy, mit és hogyan. Ebben segít ez a szakmai nap.

További információkért, részletes programért keresse fel a konferencia weboldalát: https://www.magro.hu/konferencia/

Várjuk szeretettel!

Corteva Agriscence