Sajtó Közlemény •  2020. 12. 09.

A Corteva bemutatta a zászlóshajónak számító Pioneer® vetőmag márkanév új arculatát Európában

Something went wrong. Please try again later...
Pioneerujarculatcover

Az új arculat tükrözi a cég elkötelezettségét a gazdálkodás előmozdítása mellett

Svájc, Genf, 2020. december 9. – A Corteva Agriscience bemutatta vetőmag üzletágát meghatározó Pioneer® márka új arculatát Európában. Az új arculat része a „Driving Farming Forward™” szlogen, mellyel szeretnék kifejezni a márka törekvését a mezőgazdaság folyamatos fejlesztésére és a Made to Grow™” üzenet pedig kifejezi a cég törekvését arra, hogy olyan növényeket nemesítsen, melyekkel kiemelkedő termés érhető el, ezáltal segítséget nyújtson a gazdálkodóknak és a mezőgazdaság egészének az egyre magasabb érték előállításához.

A Corteva tulajdonában lévő Pioneer® céget közel 100 éve alapították, s ez idő alatt elismertté vált globális innovációjáról a hibrid vetőmagok terén. Számos gazdálkodó azóta is a vetőmag-előállítás úttörőjeként tekint a Pioneer® -ra. A megújult brand egyik fő célja pedig éppen az, hogy sikeresen megszólítsa a gazdálkodók új generációját is.


A márka továbbra is a magas fokú innovációra összpontosít és szem előtt tartja a Pioneer®-ra jellemző olyan értékeket, mint a gazdálkodókkal való szoros kapcsolat, a mezőgazdasági szaktudás vagy az üzleti ismeretek átadása. A Pioneer® képviselői a gazdálkodókkal közösen továbbra is azon dolgoznak, hogy minden téren fenntarthatóbb mezőgazdasági gyakorlatokat alakítsanak ki a gazdaságokban, összhangban a Corteva Agriscience 2030-ig szóló Fenntarthatósági Céljaival.

Mint a fejlett növénynemesítés vezető fejlesztője és szállítója, a Pioneer® több, mint 90 országban biztosít magas minőségű vetőmagot a gazdálkodók számára. A társaság továbbra is együtt dolgozik a gazdálkodókkal és egyedülálló helyi tudással, innovációkkal, valamint mezőgazdasági szakértelemmel támogatja őket a folyamatos növekedés érdekében.

Monica Sorribas, a Corteva Agriscience európai marketingvezetője elmondta: „A Pioneer® a vetőmagok páratlan választékát kínálja a ma és a holnap gazdálkodóinak. Különleges megbecsülésnek örvendünk a gazdálkodói közösségekben, köszönhetően az elmúlt 94 év során mutatott teljesítményünknek, de most itt az ideje, hogy erős köteléket építsünk ki a gazdálkodók következő generációjával is, és modernizáljuk fő értékeinket, hogy támogassuk őket a fejlődésben.”

„Továbbra is törekszünk arra, hogy évről-évre segítsük ügyfeleinket gazdaságuk teljesítményének növelésében a legkorszerűbb agronómiai ismeretekkel, digitális gazdálkodással és pénzügyi szakértelemmel. A célunk változatlanul az, hogy ügyfeleink kimagasló hozamot érjenek el és a legtöbbet hozzák ki a gazdaságukból. Összhangban a fenntarthatósági jövőképünkkel, a termelőkkel közösen dolgozunk azon, hogy segítsük őket a gazdaságaik modernizálásában, ahol úgy tudják növelni termelékenységüket, hogy közben megőrzik talajaik termőképességét.”

Európában a Pioneer® portfólió kukorica, napraforgó, olajrepce, szója, gyapot, lucerna és cirok vetőmagokból áll, valamint a portfólió részét képezik az Optimum® AQUAmax® kukorica hibridek, a Pioneer® Protector® innovatív termékek és az ExpressSun® herbicid toleranciával rendelkező Pioneer® napraforgó hibridek is.

További információért kérjük látogasson el a corteva.hu oldalra.

 

A Corteva Agriscience

A Corteva Agriscience, Inc. egy tőzsdén jegyzett, kizárólag mezőgazdasággal foglalkozó globális társaság, amely a világ minden táján a mezőgazdasági termelők számára az iparág legteljesebb portfólióját kínálja - ideértve a vetőmagok kiegyensúlyozott és változatos kínálatát, növényvédelmi és digitális megoldásokat, amelyek a termelékenység maximalizálására koncentrálnak a termés és a jövedelmezőség fokozása érdekében. A mezőgazdaság néhány legismertebb márkájával, valamint az iparág vezető termék- és technológiai kutatás-fejlesztési hátterével, a társaság elkötelezett amellett, hogy az élelmiszer ágazat egészében együttműködjön az érdekelt felekkel, mivel mindent megtesz annak érdekében, hogy javítsa a termelők és a fogyasztók életminőségét, fenntartva ezt a folyamatot az elkövetkező generációk számára. A Corteva 2019. június 1-jén vált független tőzsdén jegyzett céggé, korábban a DowDuPont mezőgazdasági részlege volt. További információk a www.corteva.com  oldalon találhatók.

Kövesse a Corteva-t a Facebookon, az Instagramon, a LinkedInen, a Twitteren és a YouTube-on.