Új AGRO-Assist applikáció - Töltse Le Ön is!

Something went wrong. Please try again later...

Tudjon meg többet és töltse le az agrárgazdálkodók számára fejlesztett mezőgazdasági napló alkalmazásunkat.

Tisztelt Partnerünk!

A Corteva Agro-Assist olyan mezőgazdasági napló alkalmazás, melynek célja, hogy hasznos és informatív funkciókkal segítse a felhasználókat a mindennapi tevékenységeik során. Az egyetlen olyan alkalmazás, amelyben gazdálkodási területenként és termesztett növényenként az összes fontos adat és munkafolyamat rögzíthető, valamint közvetlenül továbbítható akár a kiválasztott agronómus részére.

A korábban használt Agro-Assist applikáció felhasználói ugyanazon felhasználó névvel és jelszóval be tudnak lépni az új alkalmzásba, ahol minden korábbi adatuk rendelkezésükre áll majd. Elfelejtett jelszó esetén, emlékeztető kérésére is van lehetőség.

Kiemeljük ugyanakkor: Az applikáció nem a korábbi alkalmazás frissítése, így amennyiben az új AGRO-Assist appot használni kívánja, akkor azt le kell töltenie a megfelelő online store-ból. Szeretnénk felhívni rá a figyelmet, hogy az applikáció ingyenes, letölthető az App Store-ból és a Google Play-ről is, melyhez nem kell egyebet tennie, mint készüléke operációs rendszerének megfelelően beolvasni az alábbi QR-kódok egyikét.

 

 

Amennyiben mobilról olvassa hírünket, akkor az alábbi, megfelelő hivatkozási gombra kattintva máris elérheti, majd pedig letöltheti az AGRO-Assist alkalmazást.

Az alkalmazás webes felületünkön is elérhető, ahol akár most azonnal regisztrálhatja magát.

https://agro-assist.hu/login

Bízunk benne, hogy az új alkalmazásnak köszönhetően ebben az évben is hozzájárulhatunk munkájuk eredményességéhez!

Corteva Agriscience™