Most különösen megéri időben kezelni a hatékony lomb- és kalászvédelemért!

Something went wrong. Please try again later...
WirtuozTrioParticlePRcover

A magas terményárak kimagasló árbevételi lehetőséget nyújtanak minden gabonatermesztőnek, a termesztéstechnológiát a hozam maximalizálásának érdekében kell alakítani. Mivel kalászos gabonákban a kórokozók elleni hatékony védelem kiemelkedő mértékben hat a hozam és a minőség alakulására, az állomány egészségének megőrzése kulcsszerepet játszik.

KOMPLEX MEGOLDÁS EGY AJÁNLATBAN

A Corteva Agriscience™ a kalászosok komplex védelmére szóló technológiát, a Wirtuoz® Trio P gombaölő szer kereskedelmi csomagban ajánlja, melyben a lombozat védelmét a Talius® és Optimo® Care gombaölő szerek látják el. Ez a strobilurin alapú tankkombináció kiválóan teljesít a levélbetegségek elleni védekezésben, teljes kórokozóspektrummal bír, hosszan tartó gombaölő hatást biztosítva.

A zászlóslevél és kalász védelme kiemelt jelentőségű, ezért az itt bevetett megoldás megfelelő eredményessége, elsődleges fontosságú. Erre a védekezésre a sokszorosan bizonyított Wirtuoz® gombaölő szer használatát javasoljuk, ugyanis rendkívül megbízható, magas hatékonyságot képes nyújtani a kalász és zászlóslevél védelmében.

A Wirtuoz® összetétele egészen egyedi más gombaölő szerekkel összehasonlítva:

  • hatóanyagai 3 különböző kémiai csoportba tartoznak
  • mindhárom hatóanyagnak van fuzárium elleni hatékonysága
  • gázosodó hatású, fuzárium elleni hatóanyagot tartalmaz

A kalászvédelemmel meg kell várni a kikalászolást

A fent említett három készítmény, a Wirtuoz® Trio P kereskedelmi csomagban vásárolható meg kereskedelmi partnereinknél, 20 hektáros méretben. A Wirtuoz® Trio P használatával, a szárba indulástól, egészen az aratásig, teljesen tünetmentes, egészséges gabonaállomány érhető el, amely képes biztosítani az adott területen elérhető maximális hozamot.

Bálint Sándor
Gönbarölő, és rovarölő szer termékmenedzser
Corteva Agriscience™

A növényvédő szereket biztonságosan kell használni. Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!