P64LP140 – Új Pioneer® napraforgó hibrid Clearfield® Plus gyomirtáshoz

Something went wrong. Please try again later...
P64LP140

Az elmúlt 12 év során a herbicidtoleráns technológiák közül, egy kivétellel, kizárólag az Express® gyomirtási technológiára volt Pioneer® napraforgó ajánlatunk. 2019-ben a P64LP140 személyében egy peronoszpórára és szádorra maximálisan felfegyverzett napraforgót ajánlunk, immár a Clearfield® Plus gyomirtáshoz.

Ez a hibrid, versenyképes termőképessége és kiváló szárazságtűrése mellett, extrém magas olajával hívja fel magára a figyelmet.

P64LP140
P64LP140
P64LP140
P64LP140

HIBRID TULAJDONSÁGOK:

  • Új, középkorai, bókoló tányérállású, szárazságot jól tűrő napraforgó a Clearfield® Plus gyomirtási technológiához, termőképessége a P64LE25-ös hibridhez hasonló.
  • A Phomopsis és a szártő szklerotínia fertőzésével szemben átlagos, a tányérszklerotíniával és a Verticiliummal szemben kifejezetten jól tolerál.
  • Mind a peronoszpóra, mind pedig a napraforgó szádorral szemben védett, ezért megkapta a Protector® Peronoszpóra és a Protector® Szádor minősítést is.
  • Hagyományos, linolsavas hibrid, amely nagyon magas olajtartalomra képes.


A P64PL140 Pioneer® napraforgó hibrid mellé a Corteva Agriscience™ a DowDuPont Mezőgazdasági Üzletága teljes körű gyomirtási technológiát is ajánl.

Teljeskörű gyomirtás az új napraforgó hibridhez

Dr. Piukovics László

Vetőmag Termékmenedzser
 

A Clearfield® a BASF bejegyzett márkaneve.

Az Express® az FMC-Agro bejegyzett márkaneve.