Fenntarthatósági és ESG-jelentés – Corteva

Munkások egy őszibarack-ültetvényen

A fenntarthatósági céljaink eléréséhez vezető út

A Corteva Agriscience 14 ambiciózus célt tűzött ki maga elé az életminőség fenntartható módszerekkel történő közös javítására. Vállalatunk a partnereit is bevonja ezeknek a céloknak a kidolgozásába és megvalósításába, ezzel is jelezve végleges, teljes elkötelezettségét az ügy iránt. Módszereink a bevált módszerekre és a fenntarthatóságra vonatkozó globális keretekre épülnek.

Woman Checking Corn

Our progress

Corteva Agriscience’s 2020 Sustainability Report

Read about sustainability at Corteva and highlights from the work we’re doing to achieve our 2030 sustainability goals.

Download the Report

Részletesen beszámolunk az utunkról, az indulástól kezdve.

Ismerje meg, hogyan azonosítottuk egy fontossági felmérés révén azokat a problémákat, amelyek a legfontosabbak a gazdálkodók, a földek, közösségeink és működésünk szempontjából. Ismerje meg, milyen fontos szerepet töltöttek be az érdekeltek a céljaink kidolgozásában!

Fontossági felmérés

Közös munkával határoztuk meg azokat a területeket, ahol a legnagyobb hatást érhetjük el. Ismerje meg, hogyan zajlott a fontossági felmérés!

További információk

2020-as GRI-tartalomjegyzék

2020-as SASB-nyilatkozat

2020-as TCFD-nyilatkozat

Mezei munkás egy cséplőgép mellett

„Okvetlenül ismernünk kell az érdekeltek igényeit és érdekeit ahhoz, hogy felállíthassuk a stratégiánkat, meghatározhassuk a prioritásokat és azokat a tevékenységeket, amelyekkel a legnagyobb pozitív hatást érhetjük el. Az előrelépés ugyanolyan fontos, mint a haladás nyomon követése és jelentésekben való dokumentálása.”

– Anne Alonzo, a Corteva Agriscience fenntarthatósági vezetője

Az Interfaith Center on Corporate Responsibility (ICCR) 2020-as nyilatkozata.

A Corteva Agriscience™ az érdekelt felek környezetre és egészségre gyakorolt hatásával kapcsolatos aggodalmaira válaszul elkötelezte magát amellett, hogy évente nyilvánosságra hozza az Enlist gyomirtó rendszer használatával kapcsolatos megfelelőségi intézkedéseket és azok teljesítését. Az Enlist gyomirtó rendszer 2015-ös felügyelt bevezetése során konkrét teljesítménymutatókat határoztak meg. A nyilatkozat tartalmazza a termék hatását értékelő mérőszámokat.

A nyilatkozat (pdf).