Jelentés a Corteva fenntarthatósági célkitűzéseiről

Munkások egy őszibarack-ültetvényen

A fenntarthatósági céljaink eléréséhez vezető út

A Corteva Agriscience 14 nagyratörő célt tűzött ki maga elé az életminőség fenntartható módszerekkel történő javításáért. Vállalatunk a partnereit is bevonja ezeknek a céloknak a kidolgozásába és megvalósításába, ezzel is jelezve végleges elkötelezettségét az ügy iránt. Módszereink az ajánlott gyakorlatokra és a fenntarthatóságra vonatkozó globális keretekre épülnek.

Részletesen beszámolunk az utunkról
az indulástól kezdve.

Tekintse meg, hogyan azonosítottuk egy fontossági értékelés révén azokat a problémákat, amelyek a legfontosabbak a gazdálkodók, a földek, közösségeink és működésünk szempontjából. Ismerje meg, milyen fontos szerepet töltöttek be az érdekeltek céljaink kidolgozásában!

Fontossági értékelés

Együttes erővel határoztuk meg azokat a területeket, ahol a legnagyobb hatást érhetjük el. Ismerje meg, hogyan zajlott a fontossági értékelés!

 

További információk

 

Kapcsolat az érdekeltekkel

Az érdekeltek bevonása elengedhetetlen része céljaink kidolgozásának, felelősségvállalásunknak és céljaink megvalósításának. Ismerje meg, milyen fontos szerepet játszanak az érdekeltek az életminőség fenntartható módszerekkel történő javításában!

 

További információk

 

Mezei munkás egy cséplőgép mellett

„Okvetlenül ismernünk kell az érdekeltek igényeit és érdekeit ahhoz, hogy felállíthassuk a stratégiánkat, meghatározhassuk a prioritásokat és azokat a tevékenységeket, amelyekkel a legnagyobb pozitív hatást érhetjük el. Az előrelépés ugyanolyan fontos, mint a haladás nyomon követése és jelentésekben való dokumentálása.” 

– Anne Alonzo, a Corteva Agriscience fenntarthatósági vezetője