A Corteva közzétette a 2021-es második negyedévi és első féléves eredményeit

Something went wrong. Please try again later...
Fenntarthatosag

WILMINGTON, Del., 2021. augusztus 5. - A Corteva, Inc. (NYSE: CTVA) („Corteva” vagy „Vállalat”) a 2021. június 30 -án zárult második negyedév és hat hónap pénzügyi eredményeiről számolt be.

2021. első félévi legfontosabb események

•      A nettó árbevétel 2021 első felében 7% -kal nőtt az előző évhez képest. Az organikus árbevétel1 6% -kal nőtt ebben az időszakban. Az eladott termékek mennyiségi- és ár növekedése, valamint az új termékek folyamatos bevezetése együtt globálisan erős teljesítményt tükröztek. Az organikus1 árbevétel minden régióban nőtt, Latin-Amerikában kétszámjegyű növekedés történt.

•      A növényvédelem nettó árbevétele 12% -kal, az organikus1 árbevétel pedig 10% -kal nőtt az első félévben. Az új termékek értékesítése körülbelül 260 millió dollárral nőtt 2020 első feléhez képest.

•      A vetőmag nettó árbevétele 5% -kal, az organikus1 árbevétel pedig 4% -kal nőtt az előző évhez képest. A nyereséget a latin -amerikai erőteljes kukoricaértékesítés, a megnövekedett észak -amerikai3 ültetett terület és az Enlist E3™2 szójabab bevezetése eredményezte. A kukorica ára világszerte 3% -kal emelkedett.

•      A GAAP szerinti nyereség és részvényenkénti eredménye (EPS) 1,6 milliárd dollár, illetve részvényenként 2,18 dollár volt a folytatólagos működésből származóan, 2021 első felében.

•      Az erős ár teljesítmény és mennyiségi növekedés mindkét szegmensben a működési EBITDA1 17% -os javulását, eredményezte, az előző év azonos időszakához képest és így az EBITDA összesen 2,37 milliárd dollárra növekedett

•      A Vállalat az első félévben továbbra is előmozdította a termelékenységet, ami részben ellensúlyozta a folyamatban lévő, piac által vezérelt költséghatásokat.

•      A menedzsment növelte a teljes 2021 -es év nettó árbevétel és eredmény várakozását4 és 15,2–15,4 milliárd dollár nettó árbevételre számít. A működési EBITDA1-ja várhatóan 2,5 és 2,6 milliárd dollár között mozog.

1. Az organikus árbevétel, a működési EPS és a működési EBITDA nem GAAP-mérőszám. 2. Az Enlist E3 ™ szójababot a Corteva Agriscience LLC és az MS Technologies ™ közösen fejlesztették ki. 3.Észak-Amerika alatt az Egyesült Államokat és Kanadát értve. Az EMEA magába foglalja Európát, a Közel-Keletet és Afrikát. 4. A Corteva nem tudja egyeztetni az előrejelzett nem GAAP szerinti pénzügyi mérőszámait a leginkább összehasonlítható amerikai GAAP szerinti pénzügyi mérőszámokkal, mert ésszerű bizonyossággal nem képes figyelembe venni/előrejelezni az ellenőrzésén kívül eső tételeket, amelyek jelentősek lehetnek.

A TELJES jelentés IDE kattintva érhető el!