Közösségeink javát szolgáló célok

Anya gyermekével a karján

Elkötelezettségünk

Segítjük a gazdálkodó közösségeket azáltal, hogy támogatjuk az ügyfeleinket és a mezőgazdaságban tevékenykedő kollégáinkat, illetve a lakó- és munkahelyi közösségeket. Elkötelezetten segítjük és védjük az élelmiszer-ellátási rendszerben dolgozó és a tágabb mezőgazdasági közösségekbe tartozó embereket.

2030-as célkitűzéseink

Gondoskodunk a munkavállalók biztonságáról

Óvjuk a létesítményeinkben és a mezőgazdaságban dolgozók egészségét és biztonságát. 

A mezőgazdaság világszerte az egyik legkockázatosabb ágazatnak számít. A gazdálkodók támogatása érdekében gondoskodnunk kell a mezőgazdasági munkások biztonságának és egészségének védelméről is.

Támogatjuk a nőket és a fiatalokat,és kapcsolatot alakítunk ki a közössége

2030-ra megvalósítjuk a nők és a fiatalok támogatását, és kapcsolatot alakítunk ki a közösségekkel a világ minden olyan közösségében, ahol a vállalat működik, és minden olyan országban, ahol üzleti tevékenységet folytatunk. 

 Meggyőződésünk, hogy a gazdasági lehetőségek és a mindenkire kiterjedő társadalmi integráció segítik a mezőgazdasági közösségeket. A világ minden részén felkaroljuk a helyi közösségeket a Corteva Grows programon keresztül.

Felajánlunk 1 millió munkaórát

2030-ra a Corteva alkalmazottai 1 millió munkaórát fordítanak az emberek és a közösségek támogatására az egész világon.

Több mint 20 000 alkalmazottunk sok jót tehet, amivel segíthetik az embereket és a tágabb mezőgazdasági közösségeket. Több helyi önkéntességi lehetőséget biztosítunk a Corteva Grows programon keresztül.

Fokozzuk az ellátási lánc átláthatóságát

Fokozzuk a termelőtől a fogyasztóig vezető ellátási lánc átláthatóságát olyan digitális eszközök segítségével, melyek segítségével a gazdálkodók több értéket teremthetnek az átláthatóság révén a mezőgazdasági piacokon, az élelmiszer-ellátásban és a közösségekben. 

Az átláthatóság kritikus jelentőségű a fenntarthatóság szempontjából. A fogyasztók és az érdekeltek minden eddiginél élénkebben érdeklődnek az élelmiszerek előállításának módja iránt. Digitális eszközökkel lehetővé tesszük, hogy a gazdálkodók nyomon kövessék és megosszák az információkat.

Apa a fiaival a mezőn

„Az olyan digitális eszközöknek, melyek segítségével a gazdálkodók elmondhatják például, hogy hogyan nevelik a növényeket, vagy hogyan gazdálkodnak a termőfölddel, fontos szerepük van abban, hogy közelebb vigyük a mezőgazdaságot a fogyasztókhoz és a közösségekhez a világ minden táján.”

– Sid Gorham, a Corteva Agriscience Digitális üzleti platform üzletágának elnöke