Közösségeink javát szolgáló célok

Anya gyermekével a karján

Elkötelezettségünk

Segítjük a gazdálkodó közösségeket azáltal, hogy támogatjuk az ügyfeleinket és a mezőgazdaságban tevékenykedő kollégáinkat, illetve a lakó- és munkahelyi közösségeket. Elkötelezetten segítjük és védjük az élelmiszer-ellátási rendszerben dolgozó és a tágabb mezőgazdasági közösségekbe tartozó embereket.

2030-as célkitűzéseink

Gondoskodás a munkavállalók biztonságáról

Óvjuk a létesítményeinkben és a mezőgazdaságban dolgozók egészségét és biztonságát.

A mezőgazdaság világszerte az egyik legveszélyesebb ágazatnak számít. A gazdálkodók támogatása érdekében gondoskodnunk kell a mezőgazdasági munkások biztonságának és egészségének védelméről is.

A nők és a fiatalok támogatása, kapcsolat kialakítása közösségekkel

Támogatjuk a nőket és a fiatalokat, és kapcsolatot alakítunk ki a közösségekkel, 2030-ra megvalósítjuk a nők és a fiatalok támogatását, és kapcsolatot alakítunk ki a közösségekkel a világ minden olyan közösségében, ahol a vállalat működik, és minden olyan országban, ahol üzleti tevékenységet folytatunk.

Hiszünk abban, hogy a mezőgazdasági közösségekben a gazdasági támogatás és a társadalmi befogadás mindenki számára előnyös. A Corteva Grows programmal globálissá tesszük a helyi kapcsolatokat.

Ezenfelül létrehozunk egy kiindulási alapot és stratégiát, hogy 2030-ig növeljük a fejlett országok – kezdve az Egyesült Államokkal és Kanadával – női és etnikai kisebbségi gazdálkodói számára a modern mezőgazdasági technológiákhoz, adatokhoz és pénzügyi forrásokhoz való hozzáférést. Ismerje meg a befogadás, a sokszínűség és a méltányosság iránti elkötelezettségünket.

1 millió önkéntes munkaóra

2030-ra a Corteva alkalmazottai összesen 1 millió munkaórát fordítanak az emberek és a közösségek támogatására az egész világon.

Our A több mint 20 000 alkalmazott komoly segítséget adhat másoknak és a tágabb értelemben vett mezőgazdasági közösségnek. Több helyi önkéntességi lehetőséget biztosítunk a Corteva Grows program által.

Az ellátási lánc átláthatóságának növelése

Olyan digitális eszközökkel fokozzuk a termelőtől a fogyasztóig vezető ellátási lánc átláthatóságát, amelyek segítségével a gazdálkodók nagyobb értéket teremthetnek az átláthatóság révén a mezőgazdasági piacokon, az élelmiszer-ellátásban és a közösségekben.

Az átláthatóságnak kritikus jelentősége van a fenntarthatóságban. A fogyasztók és az érdekelt felek minden eddiginél élénkebben érdeklődnek az élelmiszerek előállításának módja iránt. Digitális eszközökkel segítjük a gazdálkodókat az információk nyomon követésében és megosztásában.

Apa a fiaival a mezőn

„Azon küldetésünk, hogy az egész agrárközösséget jobb és fenntarthatóbb eredmények felé vezessük világszerte, most fontosabb, mint eddig bármikor.”

– Jim Collins, a Corteva Agriscience vezérigazgatója