A vállalat működését szolgáló célok

Üvegház_Működés

Elkötelezettségünk

Kötelességünknek tartjuk működésünk és a gazdálkodóknak kínált megoldásaink fenntarthatóságának fokozását. Az elkövetkezendő 10 évben törekedni fogunk a fenntartható innovációra, kialakítjuk vállalatunk klímastratégiáját, áttérünk a fenntartható csomagolóanyagok használatára, és fokozzuk a fenntarthatósági intézkedéseket vállalatunk telephelyein.

2030-as célkitűzéseink

Megköveteljük a fenntarthatósági feltételek teljesítését az új termékek ese

2025-re a Corteva Agriscience minden új terméke megfelel a vállalat fenntarthatósági feltételeinek.

Mezőgazdasági rendszerünkben a jövőbeli kihívásoknak való megfeleléshez elengedhetetlen az átalakulás és az innováció. Ezért minden új termékötletnek teljesítenie kell a fenntarthatósági feltételeket, mielőtt továbblépne a termékfejlesztési folyamatban.

Üvegházhatású gázok (GHG) kibocsátásának felügyelete a vállalatnál

2021. június 1-ig kialakítjuk a vállalat klímastratégiáját az 1., 2. és 3. alkalmazási körbe tartozó kibocsátásokra vonatkozóan, a megfelelő csökkentési célokat is beleértve.

Példát mutatunk a klímaváltozás mérséklését szolgáló intézkedéseinkkel, melyek során nagy hangsúlyt helyezünk a megújuló energiák használatára és a hatékony energiafelhasználásra, és kidolgozunk egy 10 éves tervet a kibocsátás csökkentésére.

Az 1. alkalmazási körbe tartozó kibocsátások olyan forrásokból származnak, amelyek a vállalat tulajdonában vagy felügyelete alatt állnak. A 2. alkalmazási körbe a vállalat által felhasznált, szolgáltatótól vásárolt villamos energia előállítása során keletkező GHG-kibocsátások tartoznak. A 3. alkalmazási körbe tartozó kibocsátások a vállalat tevékenységének következményeként keletkeznek, de olyan forrásokból erednek, amelyek nem a vállalat tulajdonában vagy felügyelete alatt állnak. A kibocsátások szabályozásáról további információk találhatók a https://ghgprotocol.org/ címen.

Csak fenntartható csomagolóanyagokat használunk

Minden csomagolóanyag újrafelhasználható vagy újrahasznosítható lesz 2030-ra.

A fenntartható csomagolóanyagok használata csökkenti a műanyagok használatát és a műanyag hulladék mennyiségét. Új eljárásokat és technológiákat fejlesztünk ki, amelyek lehetővé teszik az összes csomagolóanyag újrafelhasználását vagy újrahasznosítását.

Fokozzuk a fenntarthatósági intézkedéseket vállalatunk telephelyein

Fenntarthatóbb módon üzemeltetjük a Corteva Agriscience minden telephelyét a hulladékcsökkentés, a vízvédelem és a fokozott biodiverzitás révén. 

Zéró hulladékkibocsátásra törekszünk az összes, vetőmaggal kapcsolatos művelet esetében, és gondoskodunk a vizek védelméről a vízhiányos területeken. Továbbá a biodiverzitást elősegítő, ajánlott eljárásokat alkalmazunk a Corteva minden telephelyén és kísérleti gazdaságában.

Egy nő a kukorica fejlődését vizsgálja

Mindig helyesen, szigorú etikai szabályok szerint cselekszünk, illetve biztonságos és átlátható módon végezzük üzleti tevékenységünket.

A Corteva alapértékei