A gazdálkodók javát szolgáló célok

Egy férfi a kukorica fejlődését vizsgálja

Elkötelezettségünk

Elkötelezettek vagyunk a termelők életminőségének javítása iránt. Olyan célokat tűztünk ki magunk elé, amelyek által javítjuk a gazdálkodók megélhetését és működését, és ugyanakkor gondoskodunk az erőforrások és a termőföld megőrzéséről is. Az elkövetkezendő 10 évben eszközökkel és képzéssel támogatjuk a terméshozam stabilitásának fokozását, az inputoptimalizálást és a klímaváltozáshoz való eredményesebb alkalmazkodást

2030-as célkitűzéseink

A gazdálkodók képzése

2030-ra 25 millió gazdálkodnak biztosítunk képzést a talajegészség és a tápanyag- és vízgazdálkodás témájában, valamint az ajánlott termelési módszerekkel kapcsolatban.

Még több módon tájékoztatjuk a gazdálkodókat a legújabb fejleményekről és technikai újdonságokról.

A kistermelők életminőségének javítása

2030-ig összesen 500 millió kistermelő körében növeljük a gazdák termelékenységét és bevételét, illetve terjesztjük a fenntartható gazdálkodási módszereket.

Ázsia és szubszaharai Afrika élelmiszer-ellátásának 80 százalékát a kistermelők biztosítják. Kötelességünknek tartjuk, hogy biztosítsuk számukra az eszközök, a megoldások és a mezőgazdasági támogatások elérhetőségét.

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése a terméshozam növelése me

Lehetővé tesszük, hogy a gazdálkodók 2020-hoz képest 20%-kal növeljék fenntartható módon a terméshozamot, és ugyanakkor 20%-kal csökkentsék az üvegházhatású gázok kibocsátását a növénytermesztési rendszerekben.

Eljuttatjuk hozzájuk az ajánlott módszereket és innovációkat, amelyek a termelékenység növelését és bolygónk védelmét szolgálják.

Egy nő áll egy búzamezőn, iPaddel a kezében

A gazdálkodók elsőként szembesülnek a folyton változó környezettel, miközben folyamatosan arra törekednek, hogy minél több, minél tűrőképesebb és minél kívánatosabb terményt állítsanak elő. Elsődleges prioritásunk a gazdálkodók sikere, mert ha a termelők sikeresek, az egész világ gyarapodik.