A gazdálkodók javát szolgáló célok

Egy férfi a kukorica fejlődését vizsgálja

Elkötelezettségünk

Elkötelezettek vagyunk a termelők életminőségének javítása iránt. Célokat tűztünk ki a gazdák megélhetésének és gazdaságuk működésének javítására, és gondoskodunk az erőforrások és a termőföld megőrzéséről is. Az elkövetkezendő 10 évben eszközökkel és képzéssel támogatjuk a stabil terméshozam-növelést, az inputoptimalizálást és a klímaváltozáshoz való eredményesebb alkalmazkodást.

2030-as célkitűzéseink

Képzés biztosítása gazdák számára

2030-ig 25 millió termelőnek biztosítunk képzést a talajegészség és a tápanyag- és vízgazdálkodás témájában, valamint az ajánlott termelési módszerekről.

Bővítjük a legújabb fejlesztésekről és technológiai újdonságokról szóló információk gazdálkodókkal való megosztásának módjait.

A mezőgazdasági kistermelők életminőségének javítása

2030-ig összességében 500 millió kistermelő termelékenységét, jövedelmét és fenntartható gazdálkodási gyakorlatát növeljük, beleértve a női gazdálkodók arányának megduplázását.

Ázsiában és Fekete-Afrikában az előállított élelmiszerek közel 80 százalékát kistermelők termelik meg. Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy biztosítsunk számukra munkaeszközöket, megoldásokat és agronómiai támogatást is.

Olvassa el a befogadás, a sokszínűség és a méltányosság iránti elkötelezettségünkről szóló nyilatkozatot.

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése a terméshozam növelése mellett

Lehetővé tesszük, hogy a gazdálkodók 2020-hoz képest 20%-kal növeljék fenntartható módon a terméshozamot, és ugyanakkor 20%-kal csökkentsék az üvegházhatású gázok kibocsátását a növénytermesztési rendszerekben.

Eljuttatjuk hozzájuk ajánlott módszereinket és azokat az innovációkat, amelyek a termelékenység növelését és bolygónk védelmét is szolgálják egyben.

Egy nő áll egy búzamezőn, iPaddel a kezében

A gazdálkodók elsőként szembesülnek a folyton változó környezettel, miközben folyamatosan arra törekednek, hogy minél több, minél tűrőképesebb és minél kívánatosabb terményt állítsanak elő. Elsődleges prioritásunk a gazdálkodók sikere, mert ha a termelők sikeresek, az egész világ gyarapodik.