A földek javát szolgáló célok

A földek javát szolgáló fenntarthatósági célok

Elkötelezettségünk

Elkötelezettek vagyunk a földek védelme, a terméshozam és a mezőgazdaság hosszú távú sikerének biztosítása iránt. Tudjuk, hogy a talaj egészsége, a víz és a biodiverzitás együttesen befolyásolják, milyen eredményeket érhetünk el a megfizethető és bőséges élelmiszer-ellátás biztosítása terén.

2030-as célkitűzéseink

A talajegészség javítása

A talaj egészségének javítása 30 millió hektárnyi területen 2030-ig. 

Eszközöket és innovációt biztosítunk a talaj egészségének javítása, a növények időjárással szembeni ellenállóságának fokozása, a levegő és a víz minőségének javítása és az élőhelyek támogatása érdekében.

A vízgazdálkodás fejlesztése

2030-ig globálisan felgyorsítjuk a nitrogénhasznosítás hatékonyságát (NUE) a mezőgazdasági termőföldeken. 2030-ig 2020-hoz képest a terméshozam növelése mellett csökkentjük a vízfogyasztást 2,5 millió hektár, vetőmagtermesztésre használt és vízhiányos mezőgazdasági területen.

A nitrogén hatékony hasznosulása esetén a növények jobban fejlődnek, és a környező természeti erőforrások sem szennyeződnek. Nitrogénstabilizáló szereink fejlett technológiák alkalmazásával növelik a nitrogén hasznosításának hatékonyságát. Emellett különböző stratégiákkal javítjuk a vízfelhasználás hatékonyságát a vízhiányos területeken.

A biodiverzitás növelése

A biodiverzitás növelése 2030-ig világszerte több mint 10 millió hektárnyi legelőn és természetes ökoszisztémában fenntartható gazdálkodási módszerek és az élőhelyek megőrzése révén.

A biodiverzitás a mezőgazdaság és az élelmiszer-termelési rendszer alapja. Partnerkapcsolatokat építünk ki a termőhelyek bővítése és új talajgazdálkodási technológiák kifejlesztése érdekében.

Nők a búzamezőn

A felelősségteljes mezőgazdaság élharcosaként kötelességünknek tekintjük az életminőség és a földhasználat javítását. Célkitűzéseink meghaladják a társadalom számára nyújtott közvetlen hasznot.