Legutóbbi írások

Kiemelkedő termőképességű Pioneer® kukorica hibridek az egyik legkedveltebb éréscsoportban

A korábbi érésidőhöz tartozó kukorica hibridek vetőmagjainak választása egy arany középút lehet a magas termésszint és alacsony nedvességtartalom között.

A természet megalkotta, mi felhasználjuk

A Corteva 2023 tavaszán mutatja be Magyarországon az Inatreq™ hatóanyagot, mely évtizedes újdonságként betölti ezt az űrt és teljesen új hatásmechanizmussal képes kiiktatni a kalászos gabonák termését veszélyeztető kórokozókat.

Évtizedes újdonság a kalászosok növényvédelmében

A hatóanyagkutatás rendkívüli erőforrásokat igényel, amit manapság már csak nagyon kevés gyártó vállalat képes biztosítani. A Corteva Agriscience™ élen jár az eredményes kutatásban.

Markáns regulátor és gombaölő hatás a sikeres repcetermesztés érdekében

Az őszi káposztarepce termesztésének számos sarokpontja van – az időjárási körülményeket nem számítva –, melyek meghatározók a termésmennyiség kialakításában. Ezek között speciális szerepet kap a növekedésszabályozás, közkeletű nevén regulátor

A kalászosok őszi gyomirtása megoldás a következetes gazdák számára

A gyomnövények korai mellőzése az őszi vetésű kultúrnövényeinknél is fontos. Az őszi gyomirtással a tavaszi munkacsúcs idejére egy, a gabona fejlődését, hozamát nagyban befolyásoló feladatot tudunk elvégezni.

Továbbiak Betöltése